Loading...
Skip to Content

Tarieven

Ontdek onze verschillende arrangementen

Een mijlpaal vieren, even gezellig samenzijn en ontsnappen aan onze dagelijkse bezigheden... er is altijd wel een reden om een ontspannen uitstap te plannen. Kies één van onze arrangementen met of zonder overnachting, we verwelkomen je graag.

Goed om weten: Gebruik van badjassen, slippers, badlinnen en verzorgingsproducten is bij elk arrangement inbegrepen. We verwennen jou graag met gratis Nespresso koffie, verschillende soorten thee en water.

Een fles (huis)wijn, cava, een cocktail of liever verfijnde champagne? Tijdens jouw verblijf bij Amanté kan je bestellen uit een selectie van wijnen en andere dranken. Jouw bestelling wordt klaar gezet in het doorgeefluik waardoor wij de ruimte niet hoeven te betreden.

Bekijk onze drankenkaart

Speciale verzoeken of arrangementen op maat? Contacteer ons met uw vraag en we bekijken samen graag de mogelijkheden.

Privé wellness

Kom genieten tijdens een vrije dag, enkele uren, een ontspannen avondje uit... Onze cottage is van alle faciliteiten voorzien om aan jouw wensen te voldoen.

Gebruik van badjassen, slippers, badlinnen en verzorgingsproducten is inbegrepen. We verwennen jou graag met gratis Nespresso koffie, verschillende soorten thee en water.

Vanaf € 180 voor 2 personen (3 uur)

Tarieven

TIP: swipe naar links om de tarieven voor 3 personen en meer te bekijken


Broodjesarrangement

Geniet van een mix van verrassingsbroodjes in de privé wellnesscottage en 3 uren gebruik van alle faciliteiten. Ter plaatse hebt u de mogelijkheid om verschillende dranken zoals (huis)wijn, cava, champagnes en bieren bij te bestellen.

Prijs : €210 voor 2 personen | €270 voor 3 personen | €330 voor 4 personen


Viva tapas!

Geniet van een gevarieerd aperobord en 3 uren gebruik van alle faciliteiten. Ter plaatse hebt u de mogelijkheid om verschillende dranken zoals (huis)wijn, cava, champagnes en bieren bij te bestellen.

Prijs : €210 voor 2 personen | €270 voor 3 personen | €330 voor 4 personen


Kazenarrangement

Geniet van een kaasplank met broodjes en fruit in de privé wellnesscottage en 3 ½ uren gebruik van alle faciliteiten. Ter plaatse hebt u de mogelijkheid om verschillende dranken zoals (huis)wijn, cava, champagnes en bieren bij te bestellen.

Prijs : €260 voor 2 personen | €340 voor 3 personen | €420 voor 4 personen


Ontbijtarrangement

Geniet van een dagvers ontbijt in de privé wellnesscottage en 3 ½ uren gebruik van alle faciliteiten. Bij het ontbijt voorzien wij verschillende pistolets en ontbijtkoeken, yoghurt, eitjes, verschillende soorten charcuterie en kazen, broodbeleg, fruitsap, chocomelk, koffie, thee...

Prijs : €260 voor 2 personen | €340 voor 3 personen | €420 voor 4 personen
Cava (75cl) : + €25
Champagne (75cl) : + €45


Ontbijtarrangement deluxe

Geniet van een dagvers ontbijt in de privé wellnesscottage en 3 ½ uren gebruik van alle faciliteiten. Het Deluxe ontbijt is iets uitgebreider dan ons standaardontbijt. Extra's zijn vers fruit, gerookte zalm, extra charcuterie, vers geperst fruitsap en een fles Cava (75cl).

Prijs : €300 voor 2 personen | €400 voor 3 personen | €480 voor 4 personen
Champagne ipv Cava : + €20Vragen over allergenen? Wend u tot onze medewerkers voor meer informatie.