Loading...
Skip to Content
Welkom bij
amanté
b&b & wellness
Welkom bij
amanté
b&b & wellness
Welkom bij
amanté
b&b & wellness

Amanté - B&B & Wellness - Privé sauna

Exclusief genieten in Geluwe (Wervik) op een boogscheut van Kortrijk & Ieper

Genieten en even tot rust komen is wat we jou bij Amanté B&B privé-wellness beloven. Ons rustig gelegen privé sauna met overnachtingsmogelijkheid in Geluwe is ideaal om aan de dagelijkse stress te ontsnappen.

Kom genieten in onze houten cottage die jou een instant vakantiegevoel zal geven. Blijf je graag overnachten? Onze luxe privéwellness is te reserveren als Bed en Breakfast. Omringd door natuur en water staat genieten hier centraal. Het terras met verwarmd buitenzwembad biedt zicht op de grote tuin met natuurlijke vijver. Verder kan je relaxen in de jacuzzi (conform Vlarem II), de Finse sauna, de hammam en op onze infrarood ligbanken. 

De gezellige ontspanningsruimte is het ideale kader om even uit te rusten terwijl je van een lekker hapje en drankje kan genieten. Gebruik van badjassen, badlinnen, verzorgingsproducten en haardroger is inbegrepen. Privé wellness Amanté is centraal gelegen tussen Ieper en Kortrijk en vlot bereikbaar, voldoende parkeerplaats is voorzien vlakbij de cottage.

Tot binnenkort!